Aktywne Wpisy
dupox +56
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
O tym pisałem we wpisie wcześniej. Roman to dokładniej wyłożył.
A się zamotali K. i W. xD
Ja się nie zdziwię jak za kilka lat zrobią na ten temat dobry serial bo wątków i zwrotów akcji pewnie jeszcze sporo przed nami.
@Darth_Gohan: w sumie dawno nie było dobrego sitcomu ze śmiechem z offu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jest prawomocny wyrok to przed 6 do drzwi grzecznie powinni zapukać taranem panowie policjanci i do sztumu.
Chcą sie kryminały naradzać z adwokatem i zastanawiać co robić to niech to robią jak
Oni cala czas mowia, bo sa niewinni, nie mozna ich bylo skazac bo prawo łaski i inne sranie w banie.
A teraz zapowiadaja zlozenie kasacji od wyroku... ktorego nie uznaja. Skoro nie uznaja, to czemu chca zlozyc kasacje ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)?
@WiesniakzPowolania: tak, dokładnie taka jest mentalność i logika pisowców.
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: o to właśnie pytam. Co to znaczy- mówią że są niewinni? Każdy bandzior tak twierdzi w kryminale xD Kogo to w ogole obchodzi co mówia/? Jest wyrok to do sztumu.
@WiesniakzPowolania: Nie jestem prawnikiem i jedynie pobieżnie pogooglowałem. Z moich ustaleń wynika, że możesz odwołać się od wyroku poprzez apelację jak i kasację (w pewnych warunkach), a różnica jest między innymi taka, że przy