Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1342
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +426
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#smog #polska #widaczabory #wegiel
Czy jest blisko fabryk, rezerwatów czy węzłów komunikacyjnych.
Jakby to tak działało to przy 1/24 obrocie Ziemi cały syf z polski by doleciał do Niemiec, ale tak się nie dzieje.
@EvilRogue: pepiki maja wyebane na wszystko i nie mierzą nic
Nie no airly to Polska sieć. Jak chcecie sieć, gdzie polskich jest mało a niemieckich dużo to się bierze luftdata.
Tylko ze tym razem tłumoki powiedzą, ze w Niemczech jest zielono bo maja dużo czujników a w Polsce czerwono bo czujników jest mało.
W praktyce mniej, bo są dopłaty.
@dzem_z_rzodkiewki: przejedź sie po eNeRDowni, zobacz co i jak a nie #!$%@? jakieś kocopoły. Problem smogu w Niemczech też występuje, fakt faktem że lokalnie.