Aktywne Wpisy
Ryneczek +11
Skąd takie negatywne opinie o szeregowcach/bliźniakach na wykopie? Najczęściej powtarzanym hasłem jest "łączy wady mieszkania w domu i bloku". A jakieś konkrety?
że brak prywatności w ogrodzie? no w bloku nie masz nawet okazji na własną ziemię
że na tarasie słyszysz sąsiada? na balkonie w bloku też, plus sąsiadów jest znacznie więcej (po bokach i nad tobą) plus taras ma średnio te 15-20 metrów i jest znacznie większy niż standardowy balkon
że
że brak prywatności w ogrodzie? no w bloku nie masz nawet okazji na własną ziemię
że na tarasie słyszysz sąsiada? na balkonie w bloku też, plus sąsiadów jest znacznie więcej (po bokach i nad tobą) plus taras ma średnio te 15-20 metrów i jest znacznie większy niż standardowy balkon
że
jaroty +171
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
- brać coś nowszego tj rocznik 2015 minimum (np Mitsubishi Lancer, Honda Accord)
- zmniejszyć wymagania rocznikowe i brać klasę premium (np Mercedes w207 rok 2010)
Osobiście celuję w sedany (coupé i hatchback też mogą być), zależy mi aby auto miało trochę bardziej agresywny/sportowy design z racji, że nie mam dzieci i nie będę tym autem cementu woził.
Jak ma ktoś jakieś rady i propozycje co do autek to chętnie wysłucham!
#pytanie #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Właśnie temu współczesna motoryzacja to takie gówno na coraz mniejszych silnikach.
Silnik z kosiarki. Litrowa to może być wódka, a nie silnik sedana.
Zależy ci na tym żeby wyglądało, a nie jeździło. Ok
Ok to był żart xD.
Poważnie, z taką wpłatą własną, zabrałbym coś salonowego i spłacał krótko.
Dziś liczy się łączność ze smartfonem, to naprawdę duży komfort. Muzyka/podcasty zamiast gówno radia.
Nawigacja zawsze aktualna z
Ja mam firmę więc 50k wolę włożyć w maszyny czy inne rzeczy do firmy ,niż samochód i sobie szukam zawsze najtańszgo leasingu z tymi bajerami co mi odpowiadają.
Wychodzi u mnie tak, że biorę samochód bez wpłaty własnej z wysokim wykupem coś 50-55 %.
Place ratę około 1500.
Jeśli trafię samochód, który będę chciał zatrzymać. Zrobię wysoka wpłatę własną, niskie raty i niski wykup.
Tak wiem, to
@Jack47: i weźmiesz coś co ma +-10 lat i liczysz, że użytkowane w Polsce będzie działać¯\(ツ)/¯