Aktywne Wpisy
kratofel123 +4
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Kriten33 +79
Chciałem podziękować za super #wykopaka
W mojej paczce znalazłem świetny markowy zestaw do majsterkowania.
Książkę o 100 alpejskich trasach, które kiedyś będę przemierzał na moim Harleju - gdy już zrobię prawo jazdy kat. A (w planach na 2024)
Kosmetyki do pielęgnacji brody, żeby mi się nie płątała gdy będę jeździł na motorze.
A dodatkowo dock station, który będzie stanowił uzupełnienie do PS5 przyniesionego przez innego Mikołaja w innym pudełku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Dużo lokalnych amerykańskich przysmaków. Generalnie bardzo udany, przemyślany i szczodry prezent.
Dziękuję Ci Mikołaju - nie mogę się rozczytać z podpisu ale coś jakby @Oneeck / @Oneech - których nicków też zresztą wykopowa maszyna nie znajduje (proszę o ujawnienie się).