Wpis z mikrobloga

Powoli robi się już podsumowania roku, więc i ja napiszę kilka być może kontrowersyjnych słów o wygrany tego roku w szeroko pojętym patofreakouniwersum
Wygranym tego roku jest tak tak Dana Tucznik Fas Zwierzyński xD (Natan Top wiadomo)
Przypominam FAS na początku stycznia opuścił Frajernię jedynie w obrzyganej koszulce Guessa i z opinią jednego z największych śmieci w polskim neci który skończył zapomniany na dnie
-Szybko podbił Kicka i zdeklasował mlekołaka który miał po 1k widzów gdzie Dana cały czas po +20k i oczywiście kilka kafli cbl z donejtów dziennie xD
-Drama z DIOZ i zabraniem Soni która podzieliła ludzi ale jednocześnie utworzyła duży fanbase madek które płakały za biednym bezprawnie zadbanym pieskiem xD
-Przenosiny na TikToka, pojawienie się Nikiszona i nagrywanie mnóstwa #!$%@? tiktoków które były tak głupie i krindżowe ale jednocześnie leciały w gigantyczny viral przynosząc fanbase kidosów, madek i innych tumanów (Dinozaur pimpuś xD)
-Dramy z Czaki afera dziecięca i wyjazd na tatuaż do Warszawy dzięki którym Tucznik podbił polskiego tiktoka (rekord ludzi na live grubo ponad 100k po spierdzieleniu czaki) i dosłownie calutki net zawalony był tą Dramą wszędzie, Powrót na szczyt jak w 2018 po duchach xD
-Zbudowanie potężnych Insta 700k Tucznik 550k Goha dzięki #!$%@? konta Czaki xD
-Poprawienie wizerunku wśród normictwa, madek, julek i innych mariuszy z Brajton xD (wiadomo dla nas to zawsze będzie Fas co #!$%@? śledziem i bije Gohę ale mówimy o szeroko pojętej społeczności a nie koneserach pato)
-Biznes z prowadzeniem imprez po wiejskich remizach wspólnie z Menelicą xD
-Wkręcenie Bidula we Freaki, prawdopodobnie podpisany swój kontrakt w Clown i Creme de la Creme czyli walka Goha w Czaki która już przeszła do legendy (oczywiście nie trzeba mówić że FAS #!$%@?ł większość kapuchy z wypłaty Gohy i Bidula xD)

Tyle ode mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#famemma #danielmagical
Cosipi - Powoli robi się już podsumowania roku, więc i ja napiszę kilka być może kont...

źródło: FASrodzina

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dla mnie najbardziej #!$%@? ma Rafonix bo ma babe i dziecko na utrzymaniu a perspektyw na gruby hajs brak oprócz walk na Fame
  • Odpowiedz
bo daniel magical jest jak gówno dosłownie, nawet jak spadnie na samo dno kanalizacji to gdzieś w końcu wypłynie, dodatkowo magical nic nie robi w tym kierunku bo prowadzi go ślepy los a jego wróg rafonix ma gorzej mimo że się stara i musi handlowac śmieciami
  • Odpowiedz