Wpis z mikrobloga

Polecam użytkownika @JohnDoe01, który kasuje niewygodne pytania pod swoimi postami. Widzę, że wypomnienie tej "mądrzejszej" grupie politycznej niezdolności do stworzenia własnej, prawicowej telewizji, która osiąga sukces finansowy, boli za bardzo, kiedy to rynek weryfikuje, a nie partyjni koledzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

have fun

#polityka #tvp
  • 10
  • Odpowiedz
@k1npatsu Po pierwsze mój drogi nie zadałeś mi żadnego pytania. Po drugie najsłodszy nie odpowiedziałeś na te zadane przezemnie. Po trzecie kochanieńki PiS ma tyle wspólnego z prawicą co twoja matka z miss Polski czyli całe gówno. PiS to socjalizm i populizm, a nie wolny rynek. A po 4 złotko gdybyś zaczął weryfikować informacje na które trafiasz w internecie boleśnie przekonałbyś się, iż większość stron informacyjnych stanowiących opozycję dla telewizji publicznej
  • Odpowiedz
Przy okazji dziękuję za wyróżnienie. Muszę być bardzo wyjątkową osobą skoro postanowiłeś poświęcić mi oddzielny wpis. Ewentualnie masz bardzo nudne życie piwniczaka, siedzącego całymi dniami w domu i atakującego każdego kto mówi prawdę. Sprany mózg TVNowca nie pozwala na przyjęcie do wiadomości faktu, że został okłamany.
  • Odpowiedz
  • 0
@JohnDoe01: Teraz to możesz być mądry i narzucać swoją narrację kiedy nie da się zweryfikować co napisałem. Po drugie, tak dla wiedzy reszty ludzi - w mojej odpowiedzi na Twój post nie było żadnych odniesień personalnych, ani ataków. Przykro się na to patrzy kiedy być może uraziłem Twoich idoli, a Ty wszystko sprowadzasz do gimnazjalnego poziomu rozmów o matkach :/
  • Odpowiedz
  • 0
@JohnDoe01: Kolejna manipulacja, nie zaatakowałem Cię ani razu, po prostu uznałem za śmieszną Twoją reakcję. A dla Twojej informacji nie oglądam TVN i myślę, że zdziwiłbyś się jakie poglądy reprezentuję. Różnica między nami jest taka, że Ty zachowujesz się jak urażone dziecko z niedoborem ego, a ja w wolnej chwili śmieszkuję z śnieżynek na necie, niezależnie, po której stronie, tej nieistniejącej w głowach normalnych ludzi, barykady stoją.
  • Odpowiedz
@k1npatsu Z szacunkiem do twojej matki oczywiście masz racje. Porównanie wynikło z potrzeby zaniżenia poziomu narracji aby dostosować go do możliwości intelektualnych odbiorcy. Gdybym odwołał się do aspektu historycznego oraz użył bardziej zawiłego porównania śmiem twierdzić, że zrozumienie go zajęłoby ci dłuższą chwilę, a reakcją twoich ograniczonych kolegów byłby komentarz "ale sie zesrałeś xD".
  • Odpowiedz
  • 0
@JohnDoe01: No widzisz, to średnio Ci się udało, bo nawet nie spróbowałeś, a szkoda. Nagminnie szukam sposobów, by wychodzić poza swoją bańkę informacyjną i codziennie staram się weryfikować swoje poglądy. Wywodzę się z rodziny gdzie każdy uważa co innego i zostałem wychowany w duchu kulturalnej debaty, gdzie każdy przedstawia swoje poglądy bez obrażania innych. Na razie jedyne co mi przekazałeś swoimi wypowiedziami to to, że należysz do grupy wiecznie poszkodowanych
  • Odpowiedz