Aktywne Wpisy

girldoma +294
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mc_Gnoyek +787
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale

![Czy wykop to poważny portal? [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9b1413aed2d69d18e657ce2f364825467c1842f92b866a31cf2f931d92513a4a,q70.png)

Czy tylko mnie drażni, że przy 682mld przychodów nasz nowy rząd zaplanował 866mld wydatków zostawiając nas ze 184mld deficytu? Przecież to 27% przychodów państwa w jeden rok + odsetki.
Kontynuacja zadłużania, by podlizać się wyborcom. Miała być nowa jakość, a jest dokładnie ta sama tragedia z odwracaniem tematów.
I jeszcze bardziej boli, że za tym zagłosowałem. Wyboru dużego nie było, ale z takim podejściem to za niedługo nie będzie co tu zbierać i wpadnie Grecja 2.0. Wzrost PKB nie zdąży za tak szybkim zadłużaniem, zwłaszcza, że nie ma w tym inwestycji. Jest 800+, 13, 14 i babciowe+, podwyżki w budżetówce i waloryzacje rent i emerytur...
Dodajmy aktualny dług, stażenie się społeczeństwa (dług ukryty) i mamy przepis na katastrofę.
A ludzie jarają się TVP, zamknięciem komisji Macierewicza i wszystkim, tylko nie tym..
@ThisIsAComment: chyba tylko frajer myślał że będzie nowa jakość. Nowa jakość by była jakby wybory ułożyły się tak PIS KO po 25% Lewica Konfederacja i TD po 15-16% i niech się kłócą. Durne projekty byłby wtedy łatwo blokowane przez opozycje