Aktywne Wpisy

Tarciuch +65
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na

Koyana +605
Maciej Rybus został zostawiony przez ruską żonę, w momencie, gdy zaczął grać amatorsko i przestał zarabiać grube pieniądze. Warto dodać, że na początku znajomości, ona w ogóle nie zwracała na niego uwagi. Zaczęła dopiero, gdy dowiedziała się, że był bogatym piłkarzem. Maciej zostawił dla niej narzeczoną, a potem nie opuścił Rosji, w momencie, gdy wybuchła wojna, przez co spadła na niego krytyka ze strony kibiców. Tymczasem wystarczyło, że przestał dobrze zarabiać, żeby

źródło: 1000025759
Pobierz
Powiem tak - pierwszy raz zdarzyło mi się dosłownie śmiać podczas czytania listu. Sam fakt tego, że list był napisany na 8 stronach... jako osoba, która nienawidzi pisać odręcznie - szanuję! List dodatkowo zawierał nadrukowane memy, które wyjątkowo trafiały w mój gust (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dodatkowo do listu było dołączone bingo dla 30 latków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do paczki - wszystko było spakowane bardzo starannie co widać na zdjęciu.
Metro 2023 - grałem i czytałem ale zobaczcie sobie w komentarzach jak to wygląda - no koniecznie do przeczytania jeszcze raz! Nawet nie wiedziałem, że istnieje taka wersja. Ciekawy jestem jak wyglądają wyobrażenia autora w porównaniu do tego co ja sobie wyobrażałem czytając :)
Gra wyścigowa - co prawda pełna wersja gry jest zbyt skomplikowana dla mojej córki ale graliśmy wczoraj w uproszczoną wersję, gdzie po prostu tyle ile wypadło oczek na kostce, to o tyle przesuwaliśmy bolid. Jak córa powiedziała "tato, zagrajmy teraz w to i się będziemy ścigać" to nie ukrywam, że poczułem się trochę jak na poniższym filmie:
https://www.instagram.com/reel/Cx3QUA4ukQJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MjM0N2Q2NDBjYg==
Nie będę jednak ukrywał, że największe wrażenie zrobiło na mnie wykonane przez @zgubilam_kredki pudełko na kostki gitarowe <3
Sprytnie mnie podeszła w anonimowych wiadomościach i wyciągnęła ode mnie z jakich kostek korzystam xD nie spodziewałem się, serio.
Skarpetki dla mnie i córy z motywem F1 na pewno ubierzemy na wigilię :) dodatkowo na choince zawiśnie motyw auta - o ile F1 to mój ulubiony sport chyba na równi z piłką nożną to samą motoryzacją się raczej średnio interesuję. Dlatego szacun dla @zgubilam_kredki - wszystkie prezenty były bardzo trafne. Istnieje szansa, że mogłem dostać wosk samochodowy Liqui Moly #pdk ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Miód pitny i herbatę na pewno spróbuję <3 w paczce znajdowała się również masa słodyczy. Obecnie jestem w fazie dbania o formę ale na pewno się przydadzą w przypadku jakiegoś cheat day (。◕‿‿◕。)
Dziękuję Ci @zgubilam_kredki bo to była bardzo udana paczka, która sprawiła i będzie sprawiać mi wiele radości :)
źródło: 20231215_210341
Pobierzźródło: 20231215_211115
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 20231215_210729
Pobierzźródło: 20231215_212953
źródło: 20231217_091405
Pobierzźródło: 20231215_211137
W ogóle to zajebiscie dziala wypok, że nie można zdjęcia wstawić normalnie.
źródło: temp_file5236402265587804704
Pobierz@cadmus: @zgubilam_kredki Świetna paczka - super pomysł z personalizowanym pudełeczkiem! :)