Aktywne Wpisy
krytyk1205 +57
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Cinoski +12
wnoszę wniosek formalny o wywalenie mortadeli, bo trafił do pramaca tylko przez plecy rzultego.
I co z tego, że wygrał trzy wyścigi, jak oprócz tego na podium był dwa razy, a przynajmniej kilka wyścigów zawalił sam. Choćby w Austrii, gdzie był 15.
O średnim zarządzaniu swoim kolanem, przez co operacja nie pomogła wiele, nie wspomnę
Mir jeżdżąc na Suzuki miał o wlele lepsze rezultaty niż mortadela, a co pokazywał obecnie nawet Marquez - Honda to totalna porażka i sabotowała zawodników, a jedynym który jako tako się ostał był Bowling Man (Nakagami).
Morbidelli ogólnie zawsze był średni i gdzie fakt faktem Mir jest słomianym królem to jednak jest bardziej powtarzalny....
...teraz trzymając tradycję i lądując w żwirze (╭☞σ ͜
mortadele na ducati już stawiają w kategoriach pretendenta do tytułu co jest kuriozum.