W Kampuczy to nawet gararety nie robią? W kraju wolności nawet kości nie potrafią przerobić na żelatynę? W najnowszym odcinku pokaz paszki od widzuf, ale Mumin nie umie pokazywać, tak to się nie pokazuje, normalnie a nie, co to jest, kurvva Lotto? #raportzpanstwasrodka
@Hana1: Na bank potrafi tylko akurat te które tam są na zdjęciu są z bardzo drogich owoców,khmerzy robią galaretki z ichnich owoców a nie jabłek czy truskawek,my też nie kupujemy mango żeby zrobić galaretkę bo owoc jest zbyt drogi
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: Madzia mówiła ,ze nie ma tam galaretki i jak robiła to ciasto z owocami ,to coś kombinowała ale i tak jej nie wyszła prawdziawa nasza galaretka.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami No nie ale ja dążę do z góry założonej tezy ( ͡°͜ʖ͡°), że Kambodża to kraj z #!$%@? gospodarką, tak jak Albania w Europie (tam 3/4 produktów to import).
@Hexenbrenner: Nie to wynika z różnic kulturowych,u nas mało kto je galaretkę anansową czy mango,bo to egzotyka a u nich truskawy to egzotyka.A kambodża jest #!$%@? nie krajem,jedyne co produkują to markowe ciuchy kiedyś kupiłem outfit ze sklepu north face i wszystko zrobione w kambo raju.Oprócz szmat produkują tanie dziwki,i sex niewolnice jak srejle i meth
@Hexenbrenner: W Azji Południowo Wschodniej robią galaretki z agaru, a nie z kości. Ten agar kosztuje grosze. Nie wiem po co zwozić galaretki z Polski do kraju gdzie są one tanie i powszechne.
No ale ten dzban pewnie tego nie ogarnął po 7 latach życia w Kambodży i nadal szuka w sklepach typowo polskich galaretek ¯\(ツ)/¯
Rafonix się #!$%@?ł na psach? Bo na tym prime tak się zachowuje jakby tak, wydaje się wydygany być i bije się jak mu to mówią , nie ma argumentów żadnych Pytam bo nie śledzę #rafonix #primemma #famemma #donkasjo
W najnowszym odcinku pokaz paszki od widzuf, ale Mumin nie umie pokazywać, tak to się nie pokazuje, normalnie a nie, co to jest, kurvva Lotto?
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_20231212-194011
PobierzGararetka dekter edker dobra jest ze jabłkiem startym,sa tam jabka w tropikach cena jak truskafki czyli 8$,rarytas.
No ale ten dzban pewnie tego nie ogarnął po 7 latach życia w Kambodży i nadal szuka w sklepach typowo polskich galaretek ¯\(ツ)/¯