Wpis z mikrobloga

ja nie jestem entuzjastą ruchu ideologicznego pepe nie lubię klepania się po ramieniu ja chciałbym być normalny jak normik gdybym mógł

@DigitalPasztet: Nie poznaje cie ... Ja tylko wstawiam pepe, nie jestem w żadnym ruchu ideologicznym, ale wiem do czego pijesz. Pozdrów tam Visas'na i innych kumpli z komunikatora ;D

nie lubię klepania się po ramieniu.

kompletnie cie nie poznaje pasztecik.

ja chciałbym być normalny jak normik gdybym mógł

Normalny normik
@Mr_3nKi_: ale ja z visas się nie doktoryzowałem nie wiem na jakich jest komunikatorach wiem tylko że to baba vienias i miała tam poprzednie konto nie pamiętam jakieś chamskie albo się mylę a co do mnie to się nie zmieniłem nie wiem czego nie poznajesz ja jestem śmieciem vel ścierwo vel gówno ale też unikatowy kwiat #!$%@? uważający się za bardziej #!$%@? niż zwykły przegryw pepowy i nie chcę się bratać
nie poznajesz ja jestem śmieciem vel ścierwo vel gówno ale też unikatowy kwiat #!$%@? uważający się za bardziej #!$%@? niż zwykły przegryw pepowy i nie chcę się bratać w #!$%@? a chcę się wyzdrowieć to moje marzenie

@DigitalPasztet: To zabolało, wiesz pasztecik?

Nie jesteś sobą. Nie jesteś żadną sp##doliną i to nie poklepywanie po plecach czy tam ramieniu se.