Wpis z mikrobloga

@AnnMari: jesc prosto, ta czarna warstwa schodzi sama, lapiesz za to zielone i na dole za to czarne, i ladnie sie zsuwa samo, pozniej zamaczasz soczyscie w tym pomaranczowym sosie, i wszystko od razu do buzi, przy tym brudzac polowe stolu i innych rzeczy wokol Ciebie :) ale polecam :)
  • Odpowiedz
@turek117: nie wiem :( mozliwe ze cebule taka jakos da rade dostac, a potem pozostaje przyrzadzenie samemu(ale wtedy by trzeba bylo zobaczyc jak to dobrze przyrzadzic), lub ewentualnie liczyc ze w hiszpanskiej restauracji moze by bylo dostepne. Ale to bardziej katalonski wynalazek wiec raczej bym nie liczyl :(
  • Odpowiedz
@AnnMari: w sumie ciezko mi opisiac :D za porem nie przepadam, ale wiadomo, jest dosc miekkie, cieplawe, samo wchodzi :D cos powiedzmy przypominajce konsystencje pora :D ale w smaku to raczej taki inny smak :) ciezko mi opisac, czy do czegos przyrownac :(
  • Odpowiedz