Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

#nothingbutdreampopdecember #godelpoleca #muzyka #dreampop #shoegaze
terraplana - olhar pra trás
w dreampopowym grudniu, który już kilkukrotnie nazywany był TRADYCJĄ, znajdzie się też miejsce, wytworzy się sposobność, by przemówić mogli ci, których z nami już nie ma. ci który już z nami nie mirkują...
mister pot a toe - jak złączycie to w jedno słowo będziecie wiedzieli o kim mowa, a widzę, że plusy lecą od samych kumatych gości, także wystarczy, że tym razem puszczę oczko w tę stronę co trzeba. ale to nie będzie ostatni raz, gdy wesprzemy tegoroczną edycję właśnie tym głosem z zaświatów.
a co my tu dzisiaj mamy? brazylijski shoegaze? witający nas puszyście kojącym, noisowym intro? zatapiające się w nim gitary i dryfujący po nim wokal przemawiający najpiękniejszym językiem świata? i w końcu zawieszenie akcji, tylko po to by ją wyjaśnić i rozproszyć uzyskany roztwór klasyczną proporcją ścian dźwięku? nie pozostaje nic innego jak skwitować - "ja już..."
@KurtGodel:
@KurtGodel: