Wpis z mikrobloga

#mafsaustralia Jestem na 3 odc i szczerze mówiąc, reżyserzy robią dobrą robotę, bo z sezonu na sezon, coraz lepsze dramy i zwroty akcji robią:) czikulina z makijażem twarzy z tiktoka mnie #!$%@? tą kreską na nosie i to jej wieczne gadanie o kasie ijak facet ma być ustawiony finansowo itp:) Widząc jej rodzeństwo, odrazu kojarzy mi się ta Tajka zadymiara, z któregoś poprzedniego sezonu, której brat, alias czerwone oko, kontrolował jej wybranka non stop. Weselny szołmen, niech sobie lalkę z chin na miarę robioną kupi. zaprogramują mu nawet ścisk wg jego preferencji w pochwie wybranki. jesli jednak chodzi o głośność wybranki, to mu współczuję, bo miałam dawno temu taką koleżankę w pracy i jej głośny śmiech i sposób bycia, był tak uciążliwy, że nie wyobrażam sobie tego na co dzień w chacie, może ją program czegoś nauczy, to naprawdę duża uciążliwość, tym bardziej że nie wiesz jak to tej osobie powiedzieć, coś jak z brudasem w pracy, w pokoju
  • 13
zaprogramują mu nawet ścisk wg jego preferencji w pochwie wybranki.

@lindafirynda: Ha ha ha złotko,i w punkt podsumowanie,facet ma total siano w głowie i z życia we dwoje chce zrobić szoł ,według swojego i tylko swojego grafika z zegarkiem w ręku( ͡° ͜ʖ ͡°)
Blond kuc z chorą dziewczyną, no nie wiem, aż za bardzo cukierkowo, ale przynajmniej, póki co się dowiedziałam, że istnieje nadzieja dla ludzi chorych na to "#!$%@?", bo wyłączyłam się totalnie na tą chorobę, po tym jak zmarł na to mój bliski kolega, #!$%@? totalna, bo to takie powolne umieranie bylo ponad dekadę temu.
Ta para z niebieskooką dziewczyną(jeszcze nie mam ksyw i nie pamiętam imion, wybaczcie) , tu może być jazda
Blond kuc z chorą dziewczyną, no nie wiem, aż za bardzo cukierkowo

@lindafirynda: Ja akurat bardzo kibicuję tej parze z naciskiem na Muko ,mam nadzieję że ten stepowy Tarzan jy się jej na maksa szczęście ,ale obawiam się że ona tak szczęśliwa że jej życie potrwa długo i że może założyć rodzinę to ma ,,klapki na oczach''a on niby luzak ale coś mi w nim nie gra ,na ten moment sama
@Amikamamy @Rosalinea @lindafirynda: tampon do ucha - brzmi świetnie :* i współczuję, bo akurat mam zapalenie ucha i masakrę w głowie, a o żadnych sączkach-tamponach i innych tego typu w Polszy nawet nie wspominają... Zdrowiej szybko :)
Ja jestem za parą Muko, ale dwie chwile mnie zastopowały w tym aplauzie. Na moment. Pierwsza, kiedy powiedział, że to go martwi, co będzie dalej i jak długo - przy jakichś pytaniach. I w
a o żadnych sączkach-tamponach i innych tego typu w Polszy nawet nie wspominają... Zdrowiej szybko :)

@MajaF1: Majeczko bo to zależy co cię dopadło czy zapalenie ucha zewnętrznego ,środkowego czy wewnętrznego,czy pojawia się np.wysięk po długim stanie zapalnym czy na skutek leczenia dłuższego ,ale w Polsce jest to standartowe leczenie ,mam na myśli sączki bo to jedyna skuteczna forma leczenia bo lek musi wejść jak najgłębiej
Szybkiego powrotu życzę Majka, bo
@Amikamamy: dzięki :* ja mam uszy głównie od zatok. Przez kości policzkowe zasuwa w uszy. Krzywa przegroda. Tak więc jak u mnie uszy, to też zatoki i głową i szczęka ;)
@MajaF1: I czego to się człowiek nie nauczy z wykopa:) - popatrzcie,że nawet przy okazji komentowania śmiesznych programów czlowiek uczy sie, a mówią że patologia to tylko ogląda i nic z tego nie ma:) Proponuje przejście nt choroby uszu na priv, bo zaśmieciłam wątek, przepraszam, jakby co podzielę się nazwą tych tamponów które dostałam, a holendrzy to naprawdę ost nacja przepisująca jakiekolwiek antybiotyki, dziwne spcecyfiki, szpitale, skierowania do specjalisty, jednak skuteczne