Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +88
paczelok +724
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
@lindafirynda: Ha ha ha złotko,i w punkt podsumowanie,facet ma total siano w głowie i z życia we dwoje chce zrobić szoł ,według swojego i tylko swojego grafika z zegarkiem w ręku( ͡° ͜ʖ ͡°)
a tak serio, fajnie, że oglądacie i komentujecie. Weselej się z kimś ogląda i komentuje.
Ta para z niebieskooką dziewczyną(jeszcze nie mam ksyw i nie pamiętam imion, wybaczcie) , tu może być jazda
@lindafirynda: Ja akurat bardzo kibicuję tej parze z naciskiem na Muko ,mam nadzieję że ten stepowy Tarzan jy się jej na maksa szczęście ,ale obawiam się że ona tak szczęśliwa że jej życie potrwa długo i że może założyć rodzinę to ma ,,klapki na oczach''a on niby luzak ale coś mi w nim nie gra ,na ten moment sama
Dzięki za info nt ucha, będę kontrolować po antybiotykoterapii, bo to naprawdę mój podstawowy narząd pracy jest
Ja jestem za parą Muko, ale dwie chwile mnie zastopowały w tym aplauzie. Na moment. Pierwsza, kiedy powiedział, że to go martwi, co będzie dalej i jak długo - przy jakichś pytaniach. I w
@MajaF1: Majeczko bo to zależy co cię dopadło czy zapalenie ucha zewnętrznego ,środkowego czy wewnętrznego,czy pojawia się np.wysięk po długim stanie zapalnym czy na skutek leczenia dłuższego ,ale w Polsce jest to standartowe leczenie ,mam na myśli sączki bo to jedyna skuteczna forma leczenia bo lek musi wejść jak najgłębiej
Szybkiego powrotu życzę Majka, bo