Wpis z mikrobloga

@lskx: puściłem i w tle słyszę Filipa mówiącego po angielsku xd nie ma możliwości, że on się wychował w kraju anglojezycznym. To bujda wciskana publice.
Oni są tak mało inteligentni i fałszywi, myśleli że ludzie są tępi i każdy kit można im wcisnąć.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 7
@Miskagnoju: on ledwo mówi po angielsku. i po polsku. zreszta, na jego fb jest oznaczenie przeprowadzka do UK 2016, 2020 do Szwajcarii. Nawijają makaron na uszy, żeby wytłumaczyć dlaczego po polsku źle mówi xD
  • Odpowiedz
@lskx: @Miskagnoju @octopussy8 @Moczymorda77 Już gdzieś pisałem, że obstawiam, że uciekli z Polski przed długami do UK. Potem w UK też narobili długów to uciekli do Szwajcarii, która nie należy do UE więc UK im nie mogło nic zrobić. W Szwajcarii tez coś musiało się odwalić i teraz sa w Kambodży.

Przypuszczenia opieram na tym jak szybko przepalaja hajs na głupoty. Biznes, który nie miał prawa się
  • Odpowiedz
@lskx: Dla widzów o mocnych nerwach. Mam nadzieję, że tym lajtem hajlownik z warsa się pogrążył a syn ZOMO-wca i TW Kataryniarz rykoszetem dostaną. Co za ścierwo
  • Odpowiedz
przeprowadzka do UK 2016

@Miskagnoju: @lskx: Filip był już prawie dorosły (16 lub 17 lat) jak przeprowadził się z rodzicami do Wielkiej Brytanii. Za wiele o brytyjską szkołę się nie otarł, nie licząc studiów ()
  • Odpowiedz
@Moczymorda77: I zegarki Rolex'a naprawiał. Z jego CV/resume wynika, że zarobki roczne na np ( Product Designer - Contract Position w: Experis US) stanowisku to ponad $50k to pracując zdalnie jak na Kambo mógłby żyć bezstresowo. Mam jednak wrażenie, że to wszystko co pisze o sobie najmlodszy z muminków to tylko życzenia, a realia to darmowa zupka u mamusi.
  • Odpowiedz