Aktywne Wpisy
ziemba1 +149
washington +89
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Do 06/12 codziennie będę rozdawał inną grę na Steam!
Z powodu niespodziewanego wyjazdu wczoraj niestety nie miałem czasu na ogarnięcie #rozdajo także w ramach zadośczuczynienia dzisiaj mam dla Was troszkę rozwałki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozdajo dzisiaj jest podwójne, a do wygrania są klucze na Steam do gier:
- DOOM II (ten oryginał, nie żadne rimejki)
- ICBM (symulator III WŚ xD)
Zasady są bardzo proste.
Plusujesz ten wpis = bierzesz udział.
Losowanie jutro o godzinie 18:00 przez Mirko.pro
Z losowania wykluczone są osoby z mojej #czarnolisto
#grubasrozdaje <-- obserwuj żeby być na bieżąco lub czarnolistuj, jeśli masz mnie dość xD
#steam
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 27 listopada 2023 - 18:00
Liczba zwycięzców: 2
A tak serio, to ja na Steam nie widzę żeby Doom II był F2P ¯\(ツ)/¯
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ