Aktywne Wpisy

Wykopaliskasz +167

Camuflash +10
#weganizn #wegetarianizm
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?
#gitaraelektryczna #audio #kiciochpyta
źródło: sluchawki
Pobierzsam mam słuchawki 600om
Konstrukcją cewki. W teorii wersje wysokoomowe powinny grać lepiej, ale na początek upewnij się, czy Twój wzmacniacz słuchawkowy pociągnie słuchawki 250 Ohm
Komentarz usunięty przez autora
Jak dla mnie to ten artykuł to w większości niestety gadka marketingowa. No i w zasadzie artykuł nie porusza tematu impedancji wyjściowej wzmacniacza, jest tylko uwzględniona w tym kalkulatorze, więc laik nadal nie będzie wiedział co i dlaczego.
Zresztą
@cukru
Druga sprawa - moc i głośność. Wszystkie modele DT770 mają tę samą czułość (96dB/mW), więc ich zapotrzebowanie na moc będzie takie samo, ale będą różniły się