Aktywne Wpisy
bawelna100pro +143
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale

źródło: 1000072065
Pobierz
Optimus_Seba +111
W końcu zerwałem związek z pasożytem. Na odchodne mi powiedziała, że miałem małego i w seksie nic nie czuła. Nie pozostałem jej dłużny i powiedziałem na dowodzenia, że ona nic nie czuję bo ma cipe rozepchaną przez stado bolców i czułem się jakbym kijem we wiadrze mieszał.
#zwiazki #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #tinder
#zwiazki #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #tinder
bedzie ponownie 14% bezrobocie jak było za czasów PO-PSL?
@Balonowy21: Chodzi o takich Polaków jak Obajtek?
@Balonowy21: tak
@Balonowy21: k---a, w końcu
@Balonowy21: Ale czego konkretnie się boisz? Tak, katecheza powinna wylecieć ze szkół - ale tak bywa w życiu, że trzeba się przekwalifikować.
Ogólnie wiem że jesteś trollem, ale pewne rzeczy trzeba tłumaczyć i prostować, żeby nie utrwaliła się pisowska kłamliwa narracja.
nie zmusiła, sprzedaż Lotosu i to po takiej cenie to pomysł pisowców. Inicjatywa łączenia spółek i tworzenie monopolu to pomysł pisowców. Do pisu przychodzili ludzie z pomysłami wykonania podobnego manewru, ale z użyciem polskich spółek, to zostali odesłani z kwitkiem,