Aktywne Wpisy
whitewolfik +222
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
kotka-a 0
#fallout #falloutnewvegas #mody #gry
Mój zestaw sprzed paru lat z podaną na tacy kolejnością instalacji modów. Założeniem tej paczki jest zachowanie fundamentów rozgrywki poszerzonej o elementy wprowadzające większy realizm walki i przetrwania. Trzonem tego jest JSawyer mod, reszta to rzeczy wprowadzające niewielkie modyfikacje od kosmetycznych po dodatki jak plecaki, radio, gui, patch community, wycięty content, możliwość zacinania broni czy powolnego biegania do tyłu. Na tym zestawie ukończyłem grę i absolutnie się on sprawdził. Długo
Na Discord dostajesz 24h/7 pomoc, autor modpack jest modderem i rozwija mody do dzisiaj. Nawet zaimplementował odbicia lustrzane w Fallout New Vegas. Żadne inne robione na kolanie modpacki nie są warte próbowania.