Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
Wakabajashii +155
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic
Widzę, że koledzy z ps4 robią ligę w Fifę...a co powiecie na wykopową ligę na PC?:)
Ale...większość z Was gra FUT lub sezony, gdzie prawdopodobnie do znudzenia katują jedną lub kilka drużyn z wyższej półki. Pewnie już były tworzone jakieś turnieje tuż po wyjściu nowej odsłony Fify. Dlatego teraz proponuję urozmaicić rozgrywkę:)
Liga składałaby się ze słabych zespołów które przydzielane byłby losowo. To tylko zabawa więc nie będziemy zbyt dużo rozmyślać o minimalnych różnicach w klasie zespołów:) Proponowałbym naszą Ekstraklasę lub jakąś egzotyczną ligę typu Korea Południowa czy kolumbijska.
Każdy z każdym po 2 mecze. Czas trwania połówki myślę, że normalnie 6 min, chociaż jeżeli to liga skłaniałbym się o skrócenie do 5.
Ogólnie system można jeszcze omówić, aby było ciekawie i nie schematycznie:) To co po trochu opisałem to tylko taki wstęp do dyskusji.
co Wy na to?
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz co, to nie FUT. Wiem, że są spore różnice nawet między drużynami z taką samą ilością gwiazdek. Ale tu chyba nie jest poziom jakiś wielki, liczy się zabawa. Losowanie teamu przed meczem powiedzmy z ligi Championship również wg Twoich kryteriów nie byłby "sprawiedliwy"
W fut handicap jest nawet zbyt duży w stosunku do drużyn z różnych poziomów. I prawda można wybrać bardziej wyrównaną ligę.
@PingwinAstronom: możemy znaleźć ciekawą ligę. W fifie jest sporo lig, a z większością drużyn większość graczy nie ma do czynienia. A to na pewno byłoby ciekawe:) Można coś pomyśleć z jakąś multiligą...czekam na pomysły:)
zrobienie ligi z ok. 30 drużyn,
ustalenie w wyniku losowania terminów gry każdego z graczy (*ewentualne ich wspólne zmiany)
jedna
Racja, że trzeba zrobić zapisy.