Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +177
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +220
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

1. Zrób ozdobę halloweenową techniką makramy (dynia, nietoperz, duch, itp.).
2. Przygotuj obraz lub kolaż, który przedstawia to, co sprawia, że czujesz się szczęśliwy/a.
3. Zostań weganinem na jeden dzień - dotyczy to również napojów. Podziel się opinią na temat smaku i swoich odczuć.
Wybrałem 3 ponieważ to uznałem za wyzwanie dla siebie. Codziennie jem mocno nieregularnie i ubogo jeżeli chodzi o warzywa. Dzisiaj postanowiłem się sprężyć i wciągnąć 5 posiłków z czego każdy inny. Problemem było przygotowanie. Zwykle polegam na gotowych daniach albo dostawie. Dzisiaj wszystko robiłem sam (oprócz surówki do obiadu).
W związku, że sam przygotowywałem potrawy, to nie szczędziłem na przyprawach. Każde danie miało wyraźne smaki. Warto od czasu do czasu się przestawić.
Jestem zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Śniadanie. Kanapki z awokado, papryka
źródło: IMG_20231109_091645
Pobierzźródło: IMG_20231109_114526
Pobierzźródło: IMG_20231109_132302_1
Pobierzźródło: IMG_20231109_155452
Pobierzźródło: IMG_20231109_200513
Pobierz