@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Gdzie jest ten przycisk? U siebie po wejściu na kanał mam tylko trzy przyciski - "w tle", "odtwórz wszystkie", "tryb okienkowy".
@buntowniczaczupakabra dziwna sprawa, nie mam takich przycisków xD Może mam coś inaczej poustawiane, bo sporo przycisków wywaliłem jako niepotrzebne ¯_(ツ)_/¯
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Może zapomniałem dopisać, że korzystam na telefonie i po zainstalowaniu apki nic nie zmieniałem. Teraz jak wszedłem w ustawienia to nawet nie widzę opcji, gdzie można by przyciski dodawać/usuwać...
U siebie po wejściu na kanał mam tylko trzy przyciski - "w tle", "odtwórz wszystkie", "tryb okienkowy".
Tak jak na obrazku? W takim razie piszesz o NewPipe a nie o Revanced. W NewPipe materiały na żywo musisz wyszukać po tytule. Nie ma tej zakładki w kanale.
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Serio to jest co innego? Bo w sklepie google wpisałem revanced i zainstalowałem właśnie to, z takim wyglądem, jaki wrzuciłeś. I dzięki za hint!
@buntowniczaczupakabra to ja nie wiem co zainstalowałeś. Google nie ma tych apek w sklepie, bo omijają reklamy w filmach i pozbawiają ich zysku.
Jeśli chcesz revanced (polecam wersję Extended), możesz albo sobie ściągnąć gotowa instalkę, albo sam go sobie zrobić na telefonie lub na kompie. Nie ma różnicy, choć ja robię sam bo można dodać j. polski.
Pamiętaj, że trzeba nadać uprawnienia do instalowania nieznanych apek (to samo będzie z newpipe) Jeśli
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Dziwne to co piszesz, bo tak to u mnie wygląda w sklepie google. Do tego faktycznie jak wyszukałem ten materiał live po nazwie, to znalazło. :P
@buntowniczaczupakabra: a poczytałeś komentarze? ( ͡°͜ʖ͡°) Nie, to jakaś ściema. Revanced jest oparty na oryginalnej apce youtube, która zostaje "spatchowana". Nie ma bata, żeby google dopuścił ją do swego sklepu.
Tak jak na obrazku? W takim razie piszesz o NewPipe a nie o Revanced. W NewPipe materiały na żywo musisz wyszukać po tytule. Nie ma tej zakładki w kanale.
Jeśli chcesz revanced (polecam wersję Extended), możesz albo sobie ściągnąć gotowa instalkę, albo sam go sobie zrobić na telefonie lub na kompie. Nie ma różnicy, choć ja robię sam bo można dodać j. polski.
Pamiętaj, że trzeba nadać uprawnienia do instalowania nieznanych apek (to samo będzie z newpipe) Jeśli
Nie, to jakaś ściema. Revanced jest oparty na oryginalnej apce youtube, która zostaje "spatchowana". Nie ma bata, żeby google dopuścił ją do swego sklepu.
Jak chcesz to se zainstaluj porównaj z prawdziwością:
Tu je apka:
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=339416
A tu microG:
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=337198