Aktywne Wpisy
Leotard00 +590
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
Arbuzlele +181
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Teksty typu, że Sroch powinien wygrać, bo wtedy wszyscy mieli by spokojny tydzień, to jakiś śmiech na sali...Sraweł to samo..."że oni wygrali immunitet, to jakaś abstrakcja"- abstrakcją to jest, to że ten hipokryta dalej tam jest i jak już myślimy, że nie można byc gorszym, to on udowadnia, że można, razem z osrywajacym się Srochem na czele....jak zaczął gadac, że Wojtek tylko do finału, to myślałam że rzygne...
Na prawdę....nie da się już na nich patrzeć, a co gorsza ich słuchać, jak tylko knują, a są tak fałszywi, że aż bije po oczach.
Teraz wreszcie się zacznie i będą wszyscy po kolei odpadać. I cieszy mnie chociaz to, że narazie nie odpadną Ala i Wojtek, tylko któreś z tych żmij....(mam nadzieję tylko, ze nie Oliwka), przydało by się, żeby teraz "Multisportowiec" zepsuł konkurencję i sam się wyeliminował....