Aktywne Wpisy
Smarek37 +329
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +186
Niestety jednak po wycieciu nerka okazala sie nienadajaca do dalszego przeszczepu, ale za to psy Adama mialy miecho na kolacje
Ja go widzę w takim trybie sportowym od lat trenuje Wu-Du że dostał by ostre #!$%@? od Gochy magical
,ten sam rocznik i alkuny,z szacunkiem do pani Gośi że się wzięła za siebie i nie chleje do odcięcia zlała
dziewietnastolatkę XD.,Twarze oboje maja spuchnięte latami treningów i walką z nałogami szapo ba .p