Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +626
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
pearl_jamik +134
@dean_corso: chyba tory nie czytales XD
@qeti: To jesteś za umacnianiem się islamizmu i niszczeniem zachodnich wpływów na Bliskim Wschodzie. Tylko tyle i aż tyle.
Przyznaj wprost że po prostu nienawidzisz 'tej' nacji i swoją neutralną symetrycznością próbujesz to elegancko usprawiedliwić, bo takich absurdalnych fikołków były tu już tysiące.
Zawsze mnie dziwi ten absurd, że ludzie się tak przejmują palestyńskimi dziećmi, ale jak Talibowie
Dlatego, że mamy Izrael za państwo cywilizacyjnie zachodnie, tak jak Niemcy czy Francję. To że Pakinstańczyk czy Syryjczyk zachowuje się jak się zachowuje niestety nas już przyzwyczaiło. Aha, sam byłem zaanagażowany w pomoc podczas wojny w Jemenie, może nie za bardzo, ale trochę
Kilka postów wyżej gość opisuję jak uświadamiał PALESTYNKĘ o sytuacji w jej kraju xD On przecież na wykopie czyta to wie lepiej jak jest. Nie dość, że głupi to jeszcze pewni w tej swojej głupocie jak nikt