Aktywne Wpisy
Witty +107
Czy ktoś już wrzucał tego mistrza #gielda #inwestycje który wczoraj wrzucił 700k USD w #intel po średniej cenie 30.45$ i na ten moment, po 24h ma 30% straty? Tak na pocieszenie, gdybyście myśleli, że macie słaby timing xD
Link do wpisu na reddicie
Link do wpisu na reddicie
Babiarz jaki slalom. Wpakował się z tą Palestyną i już mu się flashbacki pojawiły; musiał manewrować jak Zwolińska na kajaku
#paryz2024
#paryz2024
No i teraz nie wiem czy warto to robic, czy jeszcze rok pociagnac ten telefon bez wymiany baterii i porem kupic nowy.
Po prostu nie wiem czy ta wymiana baterii faktycznie duzo pomoze czy to jest loteria jaka sie trafi itp
#xiaomi #telefony #telefon #smartfon #wymiana #elektronika
Miałem podbny dylemat i się okazało że obecne tel są minimalnie lepsze niż to co mam (procek, aparat)...
Dopiero zakup flagowca by coś zmieniło, ale dać 6k+ za tel to głupota.
Aha. Dla różowej kupiłem tego xiaomi bo dawali hulajnogę (dla mnie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiec wszelkie serwisy GSM albo bazuja na czesciach z rozebranych telefonow, albo kupuja gownozamienniki z Chin, ktore maja bardzo bardzo slaba jakosc.
Swego czasu bral baterie od dragon-tt.com, to tez jest zrodlo oryginalnych czesci. Jak jest teraz nie wiem, ale powie wprost na czym pracuje, albo od strzalu ze nie ma i nie bedzie sie bawil w zamienniki.