@GladysDelKarmen: I co by było w tym pięknego? Niech sejm będzie miejscem dyskursu, a nie klepania lewicowego/katolskiego gówna bez jakiegokolwiek pomyślunku. Trzeba być srogo ograniczonym intelektualnie żeby chcieć odbierać głos w dyskusji komukolwiek.
Mam wrażenie, że wiele osób pała tutaj nienawiścią do tej partii do tego stopnia, że woleliby większościowe rządy pisu, byleby tylko konfa była pod progiem ( ͡°͜ʖ͡°)
Mam wrażenie, że wiele osób pała tutaj nienawiścią do tej partii do tego stopnia, że woleliby większościowe rządy pisu, byleby tylko konfa była pod progiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Slavcel: tego też nie czaję. Konfederacja powinna istnieć bo reprezentuje faktyczne poglądy jakieś części społeczeństwa, ale nie powinna rządzić - w sensie mieć większości sejmowej.
@GladysDelKarmen: jesteś pewien? wtedy głosy konfy lecą na pis
Mam wrażenie, że wiele osób pała tutaj nienawiścią do tej partii do tego stopnia, że woleliby większościowe rządy pisu, byleby tylko konfa była pod progiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@andbatros: na ten moment to już nierealne
@Slavcel: tego też nie czaję. Konfederacja powinna istnieć bo reprezentuje faktyczne poglądy jakieś części społeczeństwa, ale nie powinna rządzić - w sensie mieć większości sejmowej.