Aktywne Wpisy
Horkheimer +401
Autentycznie jest mi trochę żal Bosaka xD jako jedyny wydawał się w miarę ogarnięty, zawsze przygotowany merytorycznie, dobrze wypadał w mediach, starał się prowadzić poważną kampanię
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
zloty_wkret +345
#polityka #bekazkonfederacji #bekazpisu #wybory #wybory2023
Teraz to odkręcił, bo było medialne.
W przypadku podobnej akcji jak z covidem można uznać człowieka za "naruszającego reguly" i cyk - czyścimy konto.
@xDawidMx: I ile, w związku z powyższym, trzymasz gotówki?
Ja mam 100zł w portfelu i tyle, reszta poupychana na kontach oszczędniościowych, żeby mniej tracić na inflacji.
@xDawidMx: eee...?
W ostatnim roku miałem z nich ponad 8% minus belka.
Miałbym trzymać bezwartościowe papierki ...?
@xDawidMx: nie nie jest. Komputerowy pieniądz już istnieje wszystko co jest w banku jest kumputerowym pieniądzem, nie ma pokrycia w gotówce, i bank oraz rząd może wprowadzić limity na wypłaty co już się działo w przeszłości oraz banki i rząd może ci z dnia na dzień zablokować konto. Skarbówka bez żadnych pozwoleń większych może wejść ci na konto prześwietlić wszystkie przelewy i zająć
@wiesiu2: ale w kanadzie jest gotówka dostępna i można nią płacić więc??? czyli wychodzi na to że gotówka przed niczym nie broni xd o czym z resztą pisałem powyżej.