Aktywne Wpisy
niebieski_kot +51
Czy karteczka "Bardzo proszę o respektowanie ciszy nocnej, przynajmniej w dni robocze" będzie ok jak wrzuce do skrzynki tej durnej cipie co drze #!$%@? od 23
guys nie śpię od pół godziny bo ta durna #!$%@? zza ściany drze jape o 4 XD nie mam siły powoli, jak można w bloku, w dni robocze tak piszczeć i drzeć #!$%@? w nocy¿¿¿ co ja mam z tym zrobić serio
coraz bardziej wątpię że to jakaś nastolatka bo przecież rodzice by jej #!$%@? spuścili, skoro ja słyszę to co dopiero ludzie w mieszkaniu xd
coraz bardziej wątpię że to jakaś nastolatka bo przecież rodzice by jej #!$%@? spuścili, skoro ja słyszę to co dopiero ludzie w mieszkaniu xd
#przegryw ##!$%@?
Nie chcę OPa straszyć, ale ja kiedyś zostałem #!$%@? za takie pytanie w wieku lat 18, i do dzisiaj nie wiem czemu xD
- zapraszam do pokoju nr 2137 na EKG
- a gdzie się znajduje ten pokój?
- jak to Pan nie wie, tam gdzie od zawsze był
- czyli gdzie?
- na pierwszym piętrze do końca w lewo, jak może Pan nie wiedzieć?
- no nie wiem, bo
No na to liczyłem pisząc teraz, że już dawno ten pokój znalazł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę liczę też na to, że OP zauważy, że u niego nie było problemu, a ja trafiłem na jakąś wariatkę i nie ma co się na zapas martwić, bo czasem nawet w najbardziej błahej konwersacji jakiś odklejeniec się zesra.