Aktywne Wpisy
Batonoski +118
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
EtH robi swoje, powiedzmy, że afery nie pomagają. Czy da radę? Nie wiem, ale jako jedyny obrał dobry kierunek (lub mu pozwolono). Do tej pory jedynie Mou zrobił tutaj większe zamieszanie, całkiem sobie radził OGS, ale nigdy nie mieli aż takiego wpływu na kierunek.
Bardzo brakuje ogarniętego dyrektora sportowego, ale tutaj raczej jak piszesz potrzeba zmiany właściciela.
Co ciekawe