Wpis z mikrobloga

Powiem Wam że oglądając i kibicując #united od ponad 20 lat to naprawdę boli i smuci gdy widzę #liverpool cisnacy jak równy z równym z tottenhamem grając w 10. Gdy te dziady u siebie z Pałace nie są w stanie nic zrobić. Tragedia I co gorsze nie wydaje mi się aby bez zmiany właścicieli cokolwiek tam drgenlo. Bo mimo lat grania gówna kasa się zgadza :/ #mecz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czuczer: według mnie coś jest nie tak z psychiką, niby piłkarze fajni i wartościowi, ale grają taką ślamazarną piłkę, że szkoda gadać. Tam powinien wejść Sir Alex i porządnie opieprzyć za to co #!$%@?ą.
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@grubY_0936 ile może wspominać Alexa? Piłka zmieniła się już 5x od jego czasów. Ile można się oglądać wstecz i "Sir Alex, Sir Alex". Jakoś inne kluby ewoluują - patrz na Arsenal po erze Wengera
  • Odpowiedz
@czuczer: Wiem o tym doskonale, ale Manchester ilu miał trenerów od czasu odejścia Fergiego?? Piłkarze myślami są gdzieś indziej, nie wiem co może ich zmotywować. Mourinho zły, Solskjer zły, Rangnick zły? To kto im tam przypasuje ?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@grubY_0936 nie no jak dla mnie, poza Solskierem, to trenerzy nie byli problemem. Problemem jest mentalność klubu, scouting i cały back-office który nie istnieje a naleśni nie jest na poziomie poważnego klubu
  • Odpowiedz
@czuczer: Historia lubi się powtarzać. Polecam przeczytać początki SAFa w United.

EtH robi swoje, powiedzmy, że afery nie pomagają. Czy da radę? Nie wiem, ale jako jedyny obrał dobry kierunek (lub mu pozwolono). Do tej pory jedynie Mou zrobił tutaj większe zamieszanie, całkiem sobie radził OGS, ale nigdy nie mieli aż takiego wpływu na kierunek.

Bardzo brakuje ogarniętego dyrektora sportowego, ale tutaj raczej jak piszesz potrzeba zmiany właściciela.

Co ciekawe
  • Odpowiedz