Aktywne Wpisy
KingaM +157
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +1036
co powiecie o takim scamie z facebooka? co czeka naiwnych w module 3? xP
ktos sie spotkal z czyms podobnym lub wie jak oni dokladnie dzialaja?
Modul 1:
Witam Cię w pierwszym module Projektu. Projekt ten stworzyłem na przełomie 2014 / 2015 roku. Potrzebowałem pilnie zacząć zarabiać przynajmniej 10 tys miesięcznie ponieważ miałem 100 000zł długu i żadnych perspektyw, że z tego wyjdę. Zatem, jak się domyślasz było też kiepsko u mnie z możliwością zainwestowania, więc najlepiej, żeby to było coś BEZ INWESTYCJI.
I tak pozostało do dzisiaj. Mój projekt jest BEZINWESTYCYJNY. I śmiało mogę powiedzieć, że jest to NAJBEZPIECZNIEJSZY sposób zarabiania przez Internet. A przez te kilka lat przetestowałem też masę innych sposobów. Większość z nich już nie działa. Twoim wkładem jest Twoje zaangażowanie. Do tego nie musisz mieć na start żadnej specjalistycznej wiedzy. Wszystkiego nauczysz się krok po kroku.
Modul 2 (zrzut ekranu):
https://imgur.com/a/U1mno99
Chyba masz rację. Założysz sobie kilka kont bankowych, a dziad otrzyma za to kasę.