Aktywne Wpisy

wfyokyga +54
Skąd taki misiu wie, żeby rozłożyć ciężar na lodzie? Mamusia mu pokazała czy doświadczenie życiowe? Pytanie do misiologa
#zwierzeta
#zwierzeta
źródło: temp_file7296899161105488879
Pobierz
truskafa +1
Jak to jest faceci, piszecie do dziewczyny pierwsi na #tinder jak się wam podoba?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?

Kto wg was jest faworytem do spadku po tych kilku kolejkach? Ja obstawiam ŁKS i Puszczę, trzeciego spadkowicza na razie ciężko mi wytypować. Może Ruch (ale wątpliwe żeby komplet beniaminków spadł), może Korona (ale oni zawsze psim swędem się jakoś utrzymają), może Widzew (oni mają tendencje do spadków formy, ale jednak skład mają mocniejszy niż kilka innych klubów w tej lidze) #pilkanozna
#ekstraklasa