Wpis z mikrobloga

Mireczki z #divyzwykopem . Skąd wziąć info o tych wszystkich młodziutkich pannach do towarzystwa? Wiadomo, że 90% młodych lasek się #!$%@? bez ogłoszenia na escorcie. A w sumie to bym może taką 19letnią panienkę sobie na weekend ogarnął xD.
  • 7
  • Odpowiedz
@cl_master: powiem ci że są, ale nie jest łatwo znaleźć.
Po pierwsze nie 90% lasek jest zainteresowanych a dużo mniej, może 10%
Po drugie te nieprofesjonalne będą chciały dużo więcej kasy niż divy.
Najważniejsze, taka zwykła laska która chce w ten sposób dorobić nie chce żeby to wyszło na jaw, więc jest bardzo ostrożna. Do tego jest wielu dowcipnisiów którzy tylko chcą się powyglupiać i wyłudzić zdjęcia.
Jeśli chcesz jakąś ogarnąć
  • Odpowiedz
  • 0
@Tata_Kasi tzn moim pierwszym solidnym tropem w tym temacie jest erodate. Ten serwis wygląda zupełnie inaczej niż te 6 lat temu. Teraz młodych siks widzę jest tam sporo. Sądzę że warto tam zacząć szukać xD
  • Odpowiedz
@cl_master: inny serwis który dla mnie działał to szukambogatego.pl
Jak wszędzie jest tam większość fejkow, ale co jakiś czas zdarza się prawdziwe ogłoszenie.
Ciekawi mnie jak ci pójdzie na erodate, jeśli coś znajdziesz to pochwal się tu.
  • Odpowiedz
@cl_master: jak masz przyzwoitą gębę i dużo kasy, to tinder wystarczy, tam bardzo dużo jest takich. albo dobrą bajerę, obiecasz takiej szmacie z tindera niewiadomoco, a po weekendzie kop w dupę i blokada.
  • Odpowiedz
@cl_master: często same to piszą w opisie i w statusie, czego szukają (zabawa itd.). ja pełno takich widzę na tinderze, domyślam się, że chodzi o sponsoring. w rozmowie często pytają dosyć szybko o zarobki.
  • Odpowiedz