Aktywne Wpisy
Batonoski +60
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +361
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
#hotelparadise
@mario84pl: Za bardzo się dziwisz. Różni ludzie mają różne potrzeby i różna estetykę. Często zupełnie inna niż ty. Tak działa świat.
@mario84pl: Żyjemy w bańkach. Ale trzeba zdawać sobie sprawę, że istnieją inne niż nasza.
Moja opinia
Jak jest w innych krajach? Nie wiem do konca tak naprawde. Niemniej jednak, jesli edukacja w PL jest kiepska, to uwazam, ze rodzice sa odpowiedzialni za to, aby te luke wypelnic. Do dzis dzien dziewczyny (w tym nawet ja, niedawno sie tego pozbylam a mam ponad 30 lat) wstydza sie, ze maja okres. Wielokrotnie to jest temat tabu, wstydliwy lub smieszny. To brak edukacji seksualnej, ale brak tez rozmow z dzieckiem. Oczywiscie zapewne tych rodzicow tez ich rodzice nie nauczyli i problem trwa od pokolen.
Plus, ze mamy w dzisiejszych czasach szeroki dostep do roznych porad (nawet na "glupim" IG jest mnostwo kont mowiacych jak rozmawiac z dziecmi, itd.). Jak ktos chce, to wiedze zdobedzie. Jest tez duzo kont na IG pokazujacych ze ludzie maja faldy, zmarszczki czy rozstepy, albo i nie maja i to wszystko jest normalne (problemem jest, ze algorytm moze nie pozwolic na zobaczenie tego lub jesli taka informacja sie pojawia, to zostaje wyparta).