Aktywne Wpisy
Fennrir +50
Wykopki oczywiście dalej uważają że problemy na zachodzie to wina pierwszego pokolenia, jakichś "źle zintegrowanych" jednostek i zachwycają się panem Kunta Kinte w wojsku xD
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
patryk_ekiert +312
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
Ładuje ci się pierwsza lokacja i wszystko jest szare. Ciemność jest w tej grze szara i postać gracza nie rzuca cienia bo nie, co do #!$%@?.
Przepraszam Ubisoft, seria AC to są normalne średnie gry. Todd jak zrobi crapa to ani Acti ani Ubi ani nikt mu nie dorówna.
Ten silnik to jest dno i kilometr mułu. TES6 to ja już nawet nie zamierzam ukraść po tym jak zobaczyłem starfield.
Silnik to jest retro futuryzm irl: gra na monitory sprzed 20 lat potrzebująca do działania kompa który wyjdzie za 5 lat.
#pcmasterrace #starfield
@ReeceWithouterpoon: Jak chcesz kłamać, to kłam tak, żeby było wiarygodnie, bo pierwszy film na YT, pokazuje że Cienie postaci są (-‸ლ)
Neutral LUTs - No Color Filters at Starfield (stronka aktualnie się chyba nie ładuje ale zapisałem sobie link)
@ReeceWithouterpoon: wspominają, częsty zarzut, obczaj sobie LUTy do Starfielda na Nexusie. HDR niby jest tylko na Xboksie ale i tak zepsuty/atrapa.
@only: już to #!$%@?łem z dysku bo mam w co grać, brak AI mnie ostatecznie złamał, i te ryje npc XD
W pierwszej osobie bodajże ich nie ma, a raczej mało kto gra w TPP bo klasycznie jak w grach bethesdy, ten jest albo niegrywalny albo mocno utrudnia rozrywkę.