Wpis z mikrobloga

nie płacisz nic rodzicom za to że u nich mieszkasz? ja #!$%@? xD

@Klepajro: nie, oni nie chcą żebym im się do czegoś dokładał. Ja też niczego od nich nie dostaję (oprócz jedzenia, miejsca do spania i innych rzeczy które wynikają z mieszkania razem) i często pomagam im w różnych rzeczach. Nie uważam tego za coś dziwnego, że im się nie dokładam do rachunków. Są ludzie którzy dostają od rodziców
  • Odpowiedz
o #!$%@?

@Klepajro: still nie rozumiem o ci chodzi jak ja bym miał dzieci to by mi było wstyd przed samym sobą brać od dziecka pieniądze na rachunki no #!$%@? płodzisz dziecko a potem no daj mi 100 zł na #!$%@? ogrzewanie xD Jak się płodzi dziecko to trzeba brać na siebie odpowiedzialność za to. Dziwię się że są rodzice którzy biorą pieniądze od dzieci za mieszkanie u nich. Jeszcze
  • Odpowiedz
@Bangos: nikt rozsadny nie trzyma wiekszych osxczednosci na koncie, bo pieniadz musi pracowac,zeby na siebie zarabiac. Juz Obligacje EDO sa lepszym pomyslem. Pytasz o oszczednosci, a powinienes o wartosc netto. Ja w wieku 24 lat mialem jakies 10k oszczednosci i w sumie nic wiecej. Ale jakos mnie to nie zalamywalo, bo w zyciu wazniejsi byli przyjaciele, imprezy i podroze. Patrzac teraz, wyszedlem na tym w sumie zajebiscie
  • Odpowiedz
powodzenia w samodzielnym zycku

@Klepajro: dziękuję jestem w stuprocentach przekonany że sobie poradzę ze wszystkim. Jeśli dla ciebie zrobienie sobie prania czy obiadu stanowi problem czy jest dla ciebie jakimś osiągnięciem no to cóż sam sobie wystawiasz że tak powiem świadectwo. Z resztą pisałeś o dokładaniu się do rachunków, a potem nagle zmieniłeś temat o robienie jedzenie i prania.
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke sam napisałeś że jedzenie i INNE rzeczy więc domyślam się że jesteś typowa pierdoła która nie ogarnia takich rzeczy albo może i ogarnia ale teraz takie trywialne rzeczy robi ci mama xD ogólnie top kek
  • Odpowiedz
  • 0
@Boroova: faktycznie, lepszym pytaniem byłaby wartość netto. Sam mam zdecydowaną większość w euro, obligacjach i akcjach. I o to też biłem, aczkolwiek źle to ująłem
  • Odpowiedz