Aktywne Wpisy
xena_x +7
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.4% (126)
- Nie 75.6% (390)
Antyukrainski jad sacza prawie wylacznie troll konta i konta-spiochy.
Obserwuje aktywnosc wokol zostawianych przez nich ekskrementow, i nie napawa to wielkim pesymizmem co do kondycji narodu.
Roajanie maja problem, bo musza laczyc klamstwa i demagogie ze zla wola, bo z zauwazenia jakiegos realnego problemu nie wynika, ze musimy kogos nienawidzic, a to przeciez jest ich celem.
Polacy sami ze soba maja 1000 problemow i jeszcze nie stalo sie to powodem, bysmy wywolali prawdziwa wojne domowa. Z resztą każdy naród, każde państwo ma ich potąd, i będzie je mieć, bo tak działa świat.
#ukraina #rosja #wojna
Nie było tak czarno-białej wojny w całej historii.
Moim ulubionym fortelem jest podkreślanie że Polacy są głupi i nie potrafią w prawdziwą politykę. To że myślimy emocjami, tu kacapy próbują się chwycić, krytyki romantycznego postrzegania świata, który czasem pojawia się z większym bądź mniejszym nasileniem w przestrzeni medialnej. Oczywiście ta Realpolitik, to nic innego jak współpraca z r0sją i praktyczne
@Little_Makak: ( ͡° ͜ʖ ͡°)