Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +507
Na głównej stabilnie. Wiecie, kto jest największym wrogiem Polski? Oczywiście Ukraina i Ukraińcy! Jedyny sąsiadujący z nami naród, który w większości lubi Polaków.
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Kam_sekwaw +37
Problemem wysokich cen #nieruchomosci nie są koszty budowy czy chciwość deweloperów tylko niesprawiedliwy system podatkowy jaki panuje w Polsce.
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Gra i myśli - ma jakąś strategię, nie bez powodu gada z Rochem i namawia go do rozmawiania z innymi lasakami na luzie (pewnie się to na niej odbije - łucja z immunitetem może być dużym zagrożeniem), ale zachowywała się w stosunku do nowej od wejścia dobrze inicjowała kontakt itd, chce być "lubiana" żeby się utrzymać, ale nie gra przy tym na siłę kogoś innego
2. Jest może dość prosta w wypowiedziach i na razie jak to zostało sklejone "Sebixowa" ale mi odpowiada i jej uroda i jej pewność siebie, nie jest toksyczna, a jej żart "gdzie zgubiłeś koleżankę" nie był w mojej opinii za ostry ani przesadny xd była sobą
3. Po wejściu Łucji wszystkie poczuły zagrożenie, cała rozmowa z Rochem była już pewnie na za dużych emocjach i mogła to rozegrać lepiej, ale błagam Roch ze swoim stoickim spokojem i tym tłumaczeniem też jest AŻ PRZESADNIE NAPISANY (może chce dobrze wypaść) nie wiem czy to 100% prawdy, a ona jest w tym wszystkim wydaje się być szczera co powiedziała na swoim wejściu
4. Pragnę zaznaczyć, że nasze rozkminianie ich dojrzałości XD dotyczy się w jej przypadku rocznika 2001 - ona ma 22 lata XDDD są zamknięci bez dostępu do telefonu w chacie w kilkoma obcymi osobami XD dajcie spokój
Jak już się wysypałam z bycia #teamsabixa to czekam na konstruktywne przeciwstawne opinie, chyba poprostu mam słabość do ludzi, którzy pozostają sobą (?) a u niej nie widzę jakiejś wykreowanej postaci tylko bycie sobą i granie strategicznie to lubię (trochę jak Monia z HP6)
Natomiast co do reszty nadal mając na uwadze ich wiek XD
Dużo gorzej oceniam zachowanie Marvina na śniadaniu, które było na siłę przyaktorzone żeby nie było problemów z Karoliną, której zachowanie też było słabe, ale to też pewnie kwestia wieku i niepewności taka zaborczość (nie patrzył przez 20 minut czy gdzieś jestem) NO KU*WA xd jesteś tam cały czas zamknięta na tych samych 300 metrach kwadratowych nie zgubisz sie
Na duży plus Tori, dojarzałe podeszła i powiedziała Łucji co myśli.
Łucja, wydaje się fajna, na maksa trudne wejście na śniadaniu miałam wrażenie, że wyjdzie i się rozpłacze, mega sie starała a dostała na pysk za nic... Ja jestem silnym charakterem a sama nie wiem jak bym zareagowała i czy aby na pewno z takim spokojem i nadal poziomem.
Z jednej strony martwię się po zapowiedzi, że Łucja zrobi Sabixę w chu** i podejdzie z immunitetem do Rocha i stąd to zamieszanie w zajawce. Jeśli tak to są we we mnie dwa wilki xd jeden się cieszy z zamieszania i gry a drugi po ludzku się zawiedzie, że tak brzydko i kłamliwie zapewnianie a potem nóż w plecy. ALE może to też dać dużą szansę produkcji jeśli się tak zadzieje, na jeszcze fajniejsze dramki i przywrócenie Sabixy po pewnym czasie do programu (mała afirmacja XD) Czekam na wasze opinie :)
Komentarz usunięty przez autora