Wpis z mikrobloga

Nie żeby co ale jak trzeba mieć kompleksy zeby na siłę dziecko zapisywać na studia, kiedy ono nie chce.
juz trzeci rok niebumiem zrozumieć mojej matki
  • 15
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Emble właśnie nie wiem po co on ma mi być, ja jako pracodawca gdybym dostała cv programisty i tam było by tylko studia, to bym nigdy go nie zatrudniła
  • Odpowiedz
  • 1
@MrMas to #!$%@? idź do pracy albo na jakiś staż. Zamiast płakać to cię ciesz ze rodzice się utrzymują i pozwalają studiować.

Banany #!$%@? xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@HINI jestem #!$%@? bananem i będę płakać, osoby mogące decydować o swoim życiu zawsze #!$%@? namądrzejsze, chodzę do pracy i co z tego, #!$%@? mi daje te kilka tysi na miesiąc
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@NiebieskiMiszmasz dokaldnie, po co mi budowanie serwerów w jakimś pakiecie cisko, gdzie do rzeczywistości nie ma praktycznie odbicia, albo przedmioty typu big data, gdzie baba z Ukrainiy ni panimaju praktycznie po polsku, frustruje to tylko, na jedno półrocze tylko z 2 przedmioty są sensowne, reszty to nawet nazw nie pamiętam bo tak bardzo ciekawe były
  • Odpowiedz
@MrMas: No cisco to jest moja zmora od technikum aż po studia(,).Ja miałem miałem jeszcze systemy wbudowane(arduino i to jeszcze w symulacji tinkercad) i całą masę języków programowania,które tylko na studiach liźniesz i tyle jak samemu cię to nie interesuję.I jeszcze takie twory jak informatyka cieplna czy coś takiego.A na dokładkę przedmioty inżynieryjne jak wytrzymałość materiałów,silniki itp.Jedyne co z tego pamiętam to co to jest moment(siła*ramię).
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@NiebieskiMiszmasz najlepszą sytuację mialam rok temu, jak facet dal kolokwium z metod #!$%@? nie pamiętam napisane odręcznie i jeszcze z błędami w zadniach, większość grupy ze mną włącznie nie zdała xD ni #!$%@? nei wiedzialam co napisał, notatki tak samo dawał nam skserowane z pisma odręcznego chyba po kilka razy, facet zrobil wszytko zeby jak najwięcej osób udupić
  • Odpowiedz