Aktywne Wpisy
WielkiNos +210
Zgadnijcie kto właśnie wrócił z miesięcznej banicji za rasizm xd
KarolaG17 +600
Ziobro zaskoczenia xDD Mazurek śmieje się z Giertycha, przyznaje się że ma bekę z Mraza, a aferę z funduszem sprawiedliwości nazwali "największą w tym tygodniu". Ten aparatczyk PiSowski już nawet nie udaje do jakiej bramki gra. "Dziennikarz".
Najlepszy cytat Mazurka z tego to: ,,nie oni pierwsi nie oni ostatni" xD więc dajmy już spokój idźmy dalej xD
#polityka #neuropa #kanalzero #sejm
Najlepszy cytat Mazurka z tego to: ,,nie oni pierwsi nie oni ostatni" xD więc dajmy już spokój idźmy dalej xD
#polityka #neuropa #kanalzero #sejm
Najgorsze że psy z którymi byłem smyczami mi podcięły nogi i jakoś zaplątały bo biegały wokół mnie i został mi na dwa tygodnie duży siniak na nodze.
No i jakiś czas później znowu widziałem jak ta kobieta idzie z psem ale tym razem jak tylko mnie zobaczyła wzięła go na smycz i #!$%@?ła aż się za nią kurzyło xD
No ja generalnie nie chciałbym ubliżać ludziom ani ich obrażać ale psy to twoja odpowiedzialność nawet myślałem żeby ją dogonić i przeprosić bo wybuchłem mocno ale w zasadzie to chyba nie powinienem, zdzbaniła ostro i może #!$%@? jej nie zaszkodziła tylko ją trochę ogarnęła.
Psy z którymi chodziłem też były wybuchowe i rzucały się na inne psy ale zawsze ostrożnie podchodziłem do tematu i psy samopas tylko w pewnych miejscach sobie biegały gdzie widać było teren jak na dłoni.
Jednak nie chciałbym żeby ludzie mnie unikali tylko dlatego że dostali zjebe zresztą zasłużoną.
Taka sytuacja
#gownowpis