Aktywne Wpisy
marian-stefan +448
wspodnicynamtb +266
476 954 + 93 + 122 + 222 + 191 + 205 = 477 787
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
#frajerzyzmlm
XD
Żaden luksus
Wrzuciłem zdjęcie na ig z autem bo w sumie się cieszę bo u mnie w domu nikt prawka nawet nie ma to znajomi gratulują
Ale tutaj Julka milion euro ma taką bogata i jeździ takim samym autem co taki zwykły roobak jak ja
tani w eksploatacji i wygodny
a cytat ze zdjęcia 100% racja
Też uważam że fajne auto
Ale jak ktoś się chwali że jest milionerem a jeździ autem klasy średniej no to xD
Przy czym kupione jako 1 auto w rodzinie żeby porozbijać xD
2005 rocznik
Benzyna 105 koni
Coupe GTC się pochwalę xD
niech służy (。◕‿‿◕。)
I ta deska z przodu └[⚆ᴥ⚆]┘
bo to wszystko jest nieprawdopodobne, ona nie ma jakiegoś mentora w tej swojej piramidzie?