Aktywne Wpisy
jmuhha +4687
NaWykopWchodzeIronicznie +1137
Do wszystkich pisowców, kryptopisowców, symetrystów, freethinkerów, konfederatów i innych pokemonów spamujących od rana "PiS, PO = jedno zło", "Będzie to samo, tylko z drugiej strony", "Szczujnia zmieniła właściciela" i tak dalej:
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
Do tego taki bajer to sterowanie smartfonem :) Urządzenia sa skomunikowane z sobą i tak np. suszarka dobiera program suszenia na podstawie programu prania, na telewizorze
A Samsunga ani Androida nie ma u mnie nawet ćwierć.
Indukcję elektrolux ma dobre. Lodówka samsung. Piekarnik mikrofala Zmywarka Bosch/elektrolux.