Wpis z mikrobloga

Warto się zainteresować Samsungiem, ale nie warto każdego sprzętuiec jednej marki, bo niektóre rozwiązania ma daną firmą, a inna ich nie ma
@mirasKo-Kalwario ja mam akurat wszystko Samsunga, zależało mi na konkretnym typie lodówki i Samsung mi najbardziej podpasowal (french door). Jak masz mikrofale i piekarnik w słupku to warto żeby były tej samej firmy bo wyglada to lepiej, a wymiary często się różnią między firmami o milimetry.

Do tego taki bajer to sterowanie smartfonem :) Urządzenia sa skomunikowane z sobą i tak np. suszarka dobiera program suszenia na podstawie programu prania, na telewizorze
@mirasKo-Kalwario Samsung tu samsung tam. Od telefonu po lodówkę. Nie wiem, ja chyba jestem jakiś skrajnym antysamsungowcem/antyandroidowcem. Ja polecam Electrolux. Poza pralką całą kuchnię mam electroluxa. [AEG]
A Samsunga ani Androida nie ma u mnie nawet ćwierć.
@mirasKo-Kalwario: ja tam brałem najtańsze to, co mi się podobało i od ~4lat wszystko działa. Firmy różne. Nie wiem czy chciałbym dopłacić dobre kilka tysięcy za powiadomienie o praniu na telewizorze, ale może akurat ty tego potrzebujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)