Wpis z mikrobloga

oho przyszedł napięty jak plandeka na żuku xD

@zdrajczyciel: A co to za projekcje?

Po prostu śmieję się z tego, jak to w podnieceniu sobie snujecie raz za razem scenariusze, jak to wyborcy KO odejdą od nich, bo coś tam wam się w główkach uroiło, boście śmieszne pajace, gdy tak sobie myślicie, że rozumiecie świat i ludzi xd
  • Odpowiedz
  • 7
@aegispolis: O kim pajacu piszesz? Ja sobie śmieszkuje z jednej partii i jej ludzi w oderwaniu od swoich poglądów i preferencji. Idź się lecz bo to się kwalifikuje na specjalistę a potem do książek, może nauczysz się co to ironia.

Ale czego oczekiwać po neuropku, w swojej oblężonej fikcyjnej twierdzy xD
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: Może tutaj jesteście zbyt młodzi żeby to pamiętać a artykuły z nagraniami pousuwane to kiedyś było tak:
- Pierwszą kadencję te dwie partie startowały jako PoPis - mieli to na plakatach że głosujesz na ich koalicję.
- Jedni dostali więcej od drugich trochę głosów, równowaga się zaburzyła i się niby pokłócili
- Jest nagrane że się ustawiają że będą rządzić naprzemiennie. Słynne "my nie ruszamy waszych, wy nie ruszacie
  • Odpowiedz
@aegispolis: no nigdy nie odejdą bo mają z tego kasę.Tu nie chodzi o wyborców KO bo oni mają stałych wyborców.Tu chodzi o to jak Takie Tusku chce pozyskać wyborców.KO pozyskało teraz drugiego Kononowicza bo do Leppera za daleko.I szopka będzie trwała jak z nowoczesną.

Ps.o świecie i ludziach to ty jeszcze mało wiesz.Wiec nie obrażaj ludzi ,którzy mają jakiekolwiek pojęcie i doświadczenie.
  • Odpowiedz
  • 3
@ScoobyDude: A najzabawniejsze, że wyhodowali tych KODziarzy i Silnych Razem i teraz są zakładnikami tak jak było z Nitrasem i jakimś #!$%@? tłiterowiczem ADAM xDD I jak sięgać po elektorat pivotalny np. z PiS jak takich ludzi takie skrajniaki odstraszają. To już w PiSie mają więcej RiGCZu wystawiając tego Oskarka pięknoustego, bo ten zbierze od babć głosy jako ten "młody wspaniały człowiek"

Widać po komciach neuropków, że ich boli to
  • Odpowiedz
@aegispolis:

raz za razem scenariusze, jak to wyborcy KO odejdą od nich

Rzeczywiście. Nie odejdą, bo to tacy sami fanatycy jak pisowcy, tylko znajdujący się po drugiej stronie tego samego medalu xD
  • Odpowiedz
Straszne. 8 lat i ciągle bez opozycji realnej dla PiSu.

@zdrajczyciel:

M.in. dlatego uważam, że wcale nie sa ustawini z PiS, że raz my, raz oni. Bo byłby jasny przekaz My A, a oni B.
A PO od sasa do lasa - imigracja dobra, imigracja zla, wyższe emerytury beda, nie beda. Wojny nie będzie, oooo jest wojna, a nie mówiliśmy?
Partia dla wyborcy bez poglądów, bez zdania, bez refleksji...
  • Odpowiedz
  • 1
@ScoobyDude: i to wyjaśnia wzrost Konfederacji, PiS zniechęca socjalem a PO brakiem treści .

tylko, że Konfa to wydarzenie sezonowe jak każda partia buntu plus wew. podzielona

dlatego PiS 1000 lat xD
  • Odpowiedz
@Goblin01: noo a z czego założył partię?On chyba elektrykiem był?Czy kominy czyścił?Marka Niemka która po Polsku nie mówiła.Elita polityczna.Jak ja bym ci napisał o powiązaniach polityczno biznesowych to byś tylko machnął ręką i powiedział jeden wielki #!$%@?.ale nie napiszę bo mam pracę z której mam pieniądze i się cieszę.
  • Odpowiedz