Wpis z mikrobloga

#famemma Co jak co ale Jacula okazał się największym Chadem. Ma cudowną żone która pójdzie za nim w ogień i nigdy się go nie wyprze, zawsze jest z niego dumna. A co się dzieje z wrogami Jaculi?

Nitroszczura Siergieja już nie ma i nie wiadomo czy wychowuje swoje dziecko
Wardęga jest znany jako największy zwyrol i nie może podupczyć a Fagata nim kręci żeby mieć ochrone
Sodomita rak Arkadiusz Landryna Tańcula okazał się być w dwóch związkach i oszukiwał obie panie
Szalony Szczur jest jedną z najbardziej nielubianych osób i do tego krętach, złodziej i oszust
Redaktor Antyfaktów oskarżony i z obsesją na punkcie Jaculi
Prokurator generalny Piotruś pompka Szeliga okazał się psem który zjadł zająca, niegodziwy i niemoralny człowiek, upadek moralny
Żona Najmana wstydziła się wyjść do oktagonu jak Jej mąż ją wołał
Jóźwiak Paweł został poniżony przez swoją kobiete (swoją drogą wzór Sycylijskiej kobiety) po przegranej z Najmanem
D.....n - #famemma Co jak co ale Jacula okazał się największym Chadem. Ma cudowną żon...

źródło: JoannaGodlewska-Muranska-780x490

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
@Desmodan: Strasznie na sile te niektore argumenty podane, rownie dobrze mozna napisac;
Jacek Muranski przegral wszystkie 3 walki i jest posmiewiskiem calego Polskiego internetu, do tego jedyne dziecko mu umarlo bo najprawdopodobniej sie przecpalo.
Wiec raczej ma najgorzej z tych wszystkich osob ktore tu wymieniles
  • Odpowiedz
@Kilroy888: Ale co Ty porównujesz w ogóle. Przegrał to przegrał, stanął uczciwie do walki i zawsze trzyma się swoich zasad a reszta? Gada że jest gitami z zasadami a jak przyjdzie co do czego to zwykłe hieny
  • Odpowiedz
@Desmodan: ale co Ty wlasnie porownujesz, moim zdaniem najbardziej stracil i sie skompromitowal z tych wszystkich ludzi. Ale ok rozumiem, ze mozna byc zaslepionym w swoich "idolach"¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Kilroy888: @Kilroy888 To nie ja jestem zaślepiony, sprawdź ile mam wpisów o Muranach, sprawdź też ile Ty masz wpisów przeciw Muranom, porównam i zadaj sobie pytanie czy ja jestem zaślepiony ''idolem'' czy Ty jesteś zaślepiony hejtem na tych ludzi
  • Odpowiedz
@Desmodan: heh kurcze nie mow, ze sprawdzac Ci sie chcialo( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam nie wiem ile mam wpisow o Muranskim, bo nawet teraz nie chce sie tego sprawdzac ale pewnie na palcach jednej reki mozna policzyc, a Twoich wpisow o nim to dopiero mi sie nie chce szukac. Nie lubie typa jak pewnie 97% ludzi, ale to nie znaczy, ze jestem jego hejterem od razu,
  • Odpowiedz
@Kilroy888: Proboszcz Twój idol to odklejus, rak społeczeństwa, człowiek który na wizji pobiłniewinnego chłopaka, prawie zamordował, dusił i jeszcze próbował to tuszować a Ty co? Takich ludzi chronisz?
  • Odpowiedz
@Desmodan: On raz uratowal zycie tego Malysza wzywajac karetke po niego jak go brzuch bolal, wiec mial potem prawo mu te darowane zycie odebrac, ubijaja go butelka. Malysz natomiast okazal sie byc twardym zawodnikiem, gdzie na tym samym miejscu Twoj idol stary Fragles od razu by przegral nie zadajac ani jednego ciosu nawet i by mu jeszcze pewnie sprawe sadowa zalozyl na koniec¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@begensky swoją drogą czemu nikt nie kręcił beki z młodego murana jak mówił "nie powiedziałeś nic, to nie powiedziałeś w ryj" a tekst to "nie powiedziałeś w ryj to nie powiedziałeś nic"?
  • Odpowiedz