Aktywne Wpisy

prawiczek92 +4
Jak dalem gumę na włosy to wyglądam starzej a wy jak uważacie #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde

deiceberg +3
#przegryw #sex #pytaniedoeksperta
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.

Nagranie z ćwiczeń marynarki wojennej irańskiego Korpusu Strażników Rewolucji w obronie wyspy Abu Musa i innych wysp położonych przy wejściu do Zatoki Perskiej od strony cieśniny Ormuz. Te irańskie wyspy (do których prawa roszczą sobie Zjednoczone Emiraty Arabskie) mają ogromne znaczenie strategiczne, będąc jednym z fundamentów irańskiej strategii obronnej w regionie. Na tych małych wyspach stacjonują oddziały małych łodzi rakietowych, znajdują się tam różne systemy rakietowe, artyleria lufowa i rakietowa, zbudowano lotniska.