Od Królikowskiego alimenciarza gorsza jest ta p0lka, sąsiadka opozdy. Nie potrfię tego pojąć jakim ludzkim śmieciem trzeba być żeby romansować z mężem sąsiadki, która jest w ciąży. Definicja p0lki bez skrupułów i honoru która nie miała wstydu rozbić czyjeś małżeństwo i rodzinę. Zrobi wszystko żeby być ze sławnym aktorem, a potem bez wstydu robi sobie zdjęcia na ściance po tym jak rozwaliła związek...........
@piotr_p0lak znam ja przez znajomych. Kiedyś mega #!$%@? w 3 dupy podbijała do mnie w sketch nite i chciała się lizać. Ja średnio jestem fanem napitych dziewczyn wiec kazałem jej spadać na drzewo. Mocna imprezowiczka. Ale wiadomo 20-kilka lat. To każdy walił melanż.
@piotr_p0lak bardzo mnie śmieszy jak pudelki nazywają ją „prawniczką”, a ona owszem, pracuje w kancelarii, ale chyba przy ksero bo dopiero magistra prawa zrobiła, a gdzie jeszcze egzamin adwokacki XD
@piotr_p0lak: a mnie śmieszą jacyś ludzie burzący się o "rozwalanie związku". Mnie np. interesują tylko moje związki, a nie innych ludzi. W życiu najważniejsza jest lojalność. Wobec siebie. Inna sprawa, że wchodzenie w takie relacje się po prostu nie opłaca, ściaga się na siebie gównoburze po prostu.
@piotr_p0lak: jaki związek? zrobił jej dzieciaka pomimo braku miłości i zamiast na tym poprzestać i wyciągnąć wnioski to się idiota ożenił to teraz ma: alimenty na dziecko i ŻONĘ
#zwiazki #tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #patostreamy