Wpis z mikrobloga

Rozmawiałem ostatnio z Panem który jest Ojcem rodziny.
I podsumował rozmowę "Masz 28 lat i nie masz żony i dzieci ani nawet dziewczyny. Zastanów się nad swoim życiem i co z nim robisz."

Nie wiem co mam poradzić na to, że nie mogę znaleźć dziewczyny. Ludzie myślą, że to moje podjeście, że chce być sam a to brak powodzenia u kobiet sprawia, że jestem sam. :( #przegryw

Może fakt, że wyglądam na 19 lat w wieku 28 lat? Mam aparat na zęby co może trochę mnie odmłodza ale ogółem drobna postura, 170cm wzrostu, wysoki ton głosu i łagodne rysy twarzy są tu powodem, że ludzie myślą o mnie jak o dzieciaku co ledwo dowód odebrał.
  • 14
  • Odpowiedz
"Masz 28 lat i nie masz żony i dzieci ani nawet dziewczyny. Zastanów się nad swoim życiem i co z nim robisz."

No i uj ci do tego. Takiemu właśnie łatwo mówić xD

Mniejsza o dziewczynę. Jest jakaś regułą, w której trzeba mieć dziecko?
  • Odpowiedz
@Sudo_exit: jaki lvl tego łojca rodziny, co się wywyższa nad chłopem?

Może fakt, że wyglądam na 19 lat w wieku 28 lat? Mam aparat na zęby co może trochę mnie odmłodza ale ogółem drobna postura, 170cm wzrostu, wysoki ton głosu i łagodne rysy twarzy są tu powodem

Po tym co napisałeś, wnoszę, że nie znajdziesz nigdy żadnej pannicy: manletyzm (170 cm), babyface, framecelizm (drobna postura), voicecelizm - it's over for
  • Odpowiedz
@Sudo_exit: masz 28 lat, nie masz żony, dzieci, dziewczyny. A to tylko 3 z wielu plusów.
Chłop ojciec rodziny wypomina ci, że nie popełniłeś najgorszej błędu jaki on popełnił w swoim życiu.
Ciesz się ile możesz.
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom a tam #!$%@? o normikach, mi na emigracji dziad 50 lat opowiadał jak to super mieć rodzinę mieć i zaczął zdjęcia dzieci pokazywać xD Tlumaczylem mu że mam inne plany na życie a ten dalej nadawał o rodzinie. Ludzie zamiast żyć własnym życiem to wtrącają siẹ w życie innych.
  • Odpowiedz