#lidl ktos pracuje w Lidlu? Jest jeszcze promocja 50% na odpiekane rzeczy w ostatniej godzine pracy sklepu? Co robicie z niesprzedanymi dziesiatkami hotdog czy tych wloskich zawijancow prosciutto czy jak im tam? U mnie widzialem mase tego juz wieczorem, normalna cena po 8zl czy ile (kiedys 5 albo i mniej). Woli lidl nakarmic kubel tym? Cena niezle #!$%@?. Polak bogaty kupi ale moze i nie patrzac po stercie tego pod koniec pracy sklepu.
@brass: ale mogliby obnizyc ceny albo nie odpiekac tyle, mam nadzieje ze ludzie juz po takie zbedne w sumie rzeczy tak chetnie kasy nie wyciagaja z portfela, inaczej nie zahamujesz cen (wg mnie to jest tez nieuczciwie dorabianie sie " bo inflacja panie "). Caly lancuszek dostawcow i na koncu lidl. Kiedys te przekaski jeszcze kupowalem bo byly tanio wieczorem a teraz normalna cena 8zl czy cos, #!$%@?. Pewnie za
Co robicie z niesprzedanymi dziesiatkami hotdog czy tych wloskich zawijancow prosciutto czy jak im tam?
U mnie widzialem mase tego juz wieczorem, normalna cena po 8zl czy ile (kiedys 5 albo i mniej). Woli lidl nakarmic kubel tym? Cena niezle #!$%@?. Polak bogaty kupi ale moze i nie patrzac po stercie tego pod koniec pracy sklepu.
@marsjanin2012:
To nie kwestia wolenia tylko regulacji. Podziękuj ustawodawcom.