Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +83
xiv7 +12
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Synteza.
@K-S-: a ja bardzo dużo, nawet kupiłem jeden teściowej 80+, ogromny wyświetlacz pozwala na ogromną czcionkę wygodną dla starszych osób
W takich większych video endpointach też mieli androida
ktoś powie bez sensu, a ja powiem że jest w tym pewien sens - a sens zależy od specyficznych wymagań biznesowych
Przykłady:
- taki telefon biurkowy można zarejestrować do lokalnej centralki telefonicznej (PBX) - smartfon też można, ale trzeba go wpuścić do sieci albo wystawić PBX na rejestracje z zewnątrz
- z punktu widzenia bezpieczeństwa łatwiej jest zarządzać jednolitymi telefonami niż wieloma różnymi smartfonami, łatwiej prowadzić aktualizacje, zarządzać dziurami w
Jeżeli jest tańszy niż SIP od Linksysa/CISCO to widzę potencjał. Ale tylko jako służbowy telefon.
W sumie jeszcze dla mojej babci bo biega z komórką a zasięg ma dosłownie w jednym miejscu.
Przy takim ekranie powinni co prawda dodawać rysik, przy podniesieniu go powinna odpalać się apka do notatek + szybkie synchro.
Nie każdy powinien być pod służbową komórką 24/7 a takiego
@Pienio69: na allegro nadal jest w sprzedaży ( ͡° ͜ʖ ͡°) dużo taniej jak widzę.
@Pienio69: