#allegro zróbcie coś z tym swoim sprzedawcą bo dostaję ciągle z różnych części polski wiadomości z kodami paczkomatów. Albo z Was wałek robi albo mi to obojętne też będzie i będę robił #rozdajo kodów odbioru na #mirko na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Sprawę zgłaszałem sprzedawcy ale ten pisał aby ignorować wiadomości te będące błędem systemu czy coś. Tu opisywałem już jakiś czas temu tą sprawę: https://wykop.pl/wpis/72005389/allegro-co-tam-sie-u-was-odjaniepawla-0-0-dostalem
P. S. chcecie to mogę Wam tu na priw napisać jego dane bo nie chce mi się klikać i wyjaśniać w Waszym serwisie wszystkiego.
@dzidek_nowak: taaaaa, bo nie potrafisz skorzystać z formularza zgłoszeniowego. Po to to jest, żeby załatwiać sprawy pewnym trybem. Może chciałbyś porozmawiać z kierownikiem, albo od razu najlepiej z właścicielem? ( ͡°͜ʖ͡°)
@moll: wywalone mam w to. Najwyżej będę szukał mirków z konkretnych miejscowości i im wysyłał kody do odbioru. A że to będzie dobra zabawa to tu nie będzie mi szkoda czasu.
@dzidek_nowak Lepiej zgłoś to przez formularz Allegro i zachowaj calą korespondencję z serwisem, zrób sobie dupochron, bo z tego może wyjść niezłe gówno, nawet jak nie wykorzystasz żadnego kodu. Po co masz być ciągany na, policję itp.
Kodów nie udostępniaj, bo narobisz sobie problemów i może się skończyć tym, że będziesz musiał za wszystko zapłacić
@dzidek_nowak: dlatego masz podaną ścieżkę kontaktu a w mailach by ignorować jak błędnie otrzymasz. Firma ma dupochron, a Ty właśnie sobie malujesz tarczę strzelniczą na dupie
@dzidek_nowak: robisz problem i aferę z dupy. Nie wyczerpałeś możliwości załatwienia sprawy, chcesz iść na noże i sam kraść albo namawiać do tego innych. GJ
Sprawę zgłaszałem sprzedawcy ale ten pisał aby ignorować wiadomości te będące błędem systemu czy coś.
Tu opisywałem już jakiś czas temu tą sprawę: https://wykop.pl/wpis/72005389/allegro-co-tam-sie-u-was-odjaniepawla-0-0-dostalem
P. S. chcecie to mogę Wam tu na priw napisać jego dane bo nie chce mi się klikać i wyjaśniać w Waszym serwisie wszystkiego.
#afera #inpost #paczkomaty
@moll: nie za to im płacę, żeby znacznie więcej czasu tracić, to im powinno zależeć.
Kodów nie udostępniaj, bo narobisz sobie problemów i może się skończyć tym, że będziesz musiał za wszystko zapłacić
@taktoto łe tam.