Wpis z mikrobloga

#allegro zróbcie coś z tym swoim sprzedawcą bo dostaję ciągle z różnych części polski wiadomości z kodami paczkomatów. Albo z Was wałek robi albo mi to obojętne też będzie i będę robił #rozdajo kodów odbioru na #mirko na zasadzie kto pierwszy ten lepszy.
Sprawę zgłaszałem sprzedawcy ale ten pisał aby ignorować wiadomości te będące błędem systemu czy coś.
Tu opisywałem już jakiś czas temu tą sprawę: https://wykop.pl/wpis/72005389/allegro-co-tam-sie-u-was-odjaniepawla-0-0-dostalem

P. S. chcecie to mogę Wam tu na priw napisać jego dane bo nie chce mi się klikać i wyjaśniać w Waszym serwisie wszystkiego.

#afera #inpost #paczkomaty
dzidek_nowak - #allegro zróbcie coś z tym swoim sprzedawcą bo dostaję ciągle z różnyc...

źródło: Screenshot 2023-08-01 at 07-59-20 Twój Paczkomat Paczka już na Ciebie czeka - Poczta o2

Pobierz
  • 27
@dzidek_nowak Lepiej zgłoś to przez formularz Allegro i zachowaj calą korespondencję z serwisem, zrób sobie dupochron, bo z tego może wyjść niezłe gówno, nawet jak nie wykorzystasz żadnego kodu. Po co masz być ciągany na, policję itp.

Kodów nie udostępniaj, bo narobisz sobie problemów i może się skończyć tym, że będziesz musiał za wszystko zapłacić
@dzidek_nowak: robisz problem i aferę z dupy. Nie wyczerpałeś możliwości załatwienia sprawy, chcesz iść na noże i sam kraść albo namawiać do tego innych. GJ